Bewonersonderzoek 2021

Graag vragen wij u om in een korte online enquête uw mening te geven over uw buurt. De enquête duurt ongeveer 10 minuten en omvat onderwerpen zoals veiligheid op straat, parkeren en veiligheid in het verkeer, voorzieningen en activiteiten in uw buurt en de hoeveelheid groen en sport- en speelveldjes in uw buurt. Alle input wordt gebruikt bij het opstellen van het verkiezingsprogramma van de Zwartewaterlandse VVD. 

Afgelopen jaren is het maar beperkt mogelijk geweest om fysiek met u in contact te komen. Om toch van u te horen wat er bij u speelt, hebben wij een korte enquête opgesteld over uw buurt. Wij bieden u graag de gelegenheid om in dit bewonersonderzoek uw mening te geven over uw buurt en Zwartewaterland. We zijn benieuwd wat er goed gaat in uw buurt en waar u ruimte voor verbetering ziet.


Woont u in Zwartsluis, klik dan hier voor de enquête over Zwartsluis.

Woont u in Hasselt, klik dan hier voor de enquête over Hasselt.

Woont u in Genemuiden, klik dan hier voor de enquête over Genemuiden.

Woont u in het buitengebied? Kiest u dan voor de kern waar u zich het meeste mee verbonden voelt. U kunt in de enquête aangeven dat u buiten de kern woont en uw verbeteringen voor uw omgeving op deze manier doorgeven. 


Extra input is altijd welkom en kan gestuurd worden naar fractie@vvdzwartewaterland.nl of per Whatsappbericht naar 06 14 04 91 07.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw mening!